שגרירות תאילנד בישראל

אם גם אתם מתכננים טיול לתאילנד בדקו האם אתם צריכים לעבור בשגרירות תאילנד בישראל, אנחנו באתר תאילנד ברשת הכנו לכם את כל המידע הנחוץ על חופשה באחת המדינות היפות בעולם.

שגרירות תאילנד בישראל מי צריך לעבור שם?
אם אתם טסים לתאילנד תקבלו ברגע הנחיתה אשרה אוטומטית לשלושים יום {אשרת תייר}, מה שאומר שאם הטיול הוא פחות מחודש אינכם צריכים לעבור בשגרירות.

אם אתם רוצים לטוס למדינה לתקופה שעולה על שלושים יום אתם צריכים להצטייד באשרה מהשגירות לפני הטיסה, אשרה כזאת תאפשר לכם להישאר במדינה עד תשעים יום מרגע ההגעה.

אם ביקרתם בתאילנד לתקופה של פחות משלושים יום ולאחר מכן עברתם למדינה אחרת ושוב חזרתם לתאילנד, תוכלו לקבל שוב אשרת תייר לשלושים יום נוספים.

חשוב מאוד לבדוק היטב לפני הטיסה כמה זמן אתם רוצים לשהות במדינה, אחרת אתם עלולים להסתבך אם תישארו במדינה יותר משלושים יום ללא אשרה מתאימה.

כמו כן, יכול להיות שתצטרכו להיעזר בחברת תרגום על מנת להקל עליכם עם תרגום מעברית לאנגלית.

פרטי שגרירות תאילנד בישראל:
כתובת: בניין מרכזים 2001
שדרות אבא אבן 1, הרצליה פיתוח
טלפון: 09-954-8412/3
פקס: 09-954-8417
שעות פעילות: שני עד חמישי: 09:00-12:00
13:00-17:00 שישי: 09:00-12:00

פרטי שגרירות ישראל בתאילנד הם:
כתובת: Ocean Tower II
25TH fl
Sukumvit Soi 19
Bangkok 10110

שעות פעילות ב-ו 10:00-12:00
טלפון: (66)2-2049200
פקס: (66)2-2049221
דוא"ל: info@bangkok.mfa.gov.il

יש לכם עוד שאלות על טיול בתאילנד? רוצים לקבל המלצות וחוויות של גולשים? המשיכו לטייל באתר ותוכלו למצוא את כל הפרטים החושבים על טיסות לתאילנד וארגון חופשה מהנה.

 

אודות המחבר

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin